Volkswagen Eredeti Alkatrészek®

Egy autóban sok különböző mechanikus és elektronikus alkatrész van kitéve nagy megterhelésnek. A mechanikus alkatrészek különösen nagy kopásnak vannak kitéve. Ahhoz, hogy a menetkomfort, a biztonság és az autó értéke is megmaradjon cseréjükkor kiváló minőségű alkatrészeket szükséges felhasználni. Egy Volkswagen Golf körülbelül 10 000 különböző alkatrészből áll, melyek minden egyes darabja Volkswagen Eredeti Alkatrész®. Többek között ez teszi a Golfot évtizedek óta világszerte bestsellerré.

A Volkswagen modellekhez jelenleg összesen több mint 206 000 különböző alkatrész létezik. Minden Volkswagen Eredeti Alkatrészt® egy kb. 140 futballpályának megfelelő, 1 000 000 négyzetméteres területen, egy központi raktárban tárolnak Németországban. Ezen kívül a leggyakrabban keresett alkatrészeket a világon közel 100 raktárban tárolják, hogy a nemzetközi márkaszerviz hálózatot a lehető leggyorsabban ki lehessen szolgálni. A kifutott modellekhez a gyártásuk megszűnése után még 15 éven keresztül állnak rendelkezésre a szükséges alkatrészek. A Volkswagen Eredeti Alkatrészeket® a járművekkel együtt fejlesztik és összhangban vannak minden modellel. A technika legújabb vívmányait képviselik, hiszen az autóipar fejlesztései azonnal megjelennek az Eredeti Alkatrészek tervezésekor és gyártásakor. Kiváló minőségüket és megbízhatóságukat az is biztosítja, hogy a Volkswagen által felhasznált nyersanyagok egymással kémiailag is harmóniában vannak, így késleltethetőek a fényezési és egyéb korróziós károk.

A Volkswagen Eredeti Alkatrészek® tökéletesen illeszkednek autója többi alkatrészéhez, ezzel is biztosítva a rövid javítási időt. Minőségük az autógyártáskor felhasznált alkatrészek minőségével megegyező, így tartja meg az autó a javítás után is eredeti minőségét, értékét. Nem utolsó sorban, tekintettel a Volkswagen Eredeti Alkatrészek® tartósságára, az autó teljes élettartamára vetítve használatuk gazdaságos.

Volkswagen Eredeti Alkatrész ajánlatok

A márkaszervizekben felhasznált Volkswagen Eredeti Alkatrészek minősége teljesen megegyezik a járművek sorozatgyártása során használt alkatrészekével. Ez biztosítja, hogy a jármű minden alkatrésze továbbra is tökéletes összhangban legyen, ennek köszönhetően a lehető legmagasabb szintű biztonságot, megbízhatóságot és teljesítményt nyújtják.

 

Az elem- és akkumulátor hulladékkal kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 445/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet 7. § szerinti tájékoztató

Kompatibilis termékek

Egyéb termékek

 • Volkswagen Eredeti akkumulátorok

  • télen -25°C-ig hidegindítási garanciát nyújtanak, és elhanyagolható vízfogyasztásuknak köszönhetően még a legforróbb nyárban is megbízhatóan működnek.
  • az Ön számára teljesen karbantartásmentesek.
  • önkisülési aránya a használat teljes időtartamán keresztül alacsony marad.
  • beépített savszint kijelzéssel rendelkeznek, amelyről az első pillantásra megállapítható, hogy az akkumulátor rendben van-e.
  • élettartamuk tekintetében egyedülállóak, mivel gyártásuk során kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk fel, amelynek köszönhetően kimagasló ár-érték arányt nyújtanak.
  Ár
  26 360 Ft-tól
 • Volkswagen Eredeti izzók

  A biztonság mindenekelőtt beállítás kérdése

  A meghibásodott vagy hibásan beállított világítás a sötét évszakokban rossz fényviszonyok esetén a közlekedés összes résztvevője számára biztonsági kockázatot jelent. Ehhez véleményünk szerint nem csak az összes világító- és jelzőberendezés beállításának és működésének ellenőrzése tartozik hozzá, hanem az ablaktörlő- és -mosóberendezés ellenőrzése is. Ugyanis ez is a gépkocsi közlekedésbiztonságát szolgálja.

  Egy izzó meghibásodását a legtöbb esetben csak az adott világítótest működésképtelenné válásakor és a műszerfalon a megfelelő ellenőrző lámpák felvillanásakor észleljük. Ekkor azonban már létre is jött a balesetveszélyes állapot. Az ilyen hiányosságok megszüntetéséhez magas minőségi színvonalú és hosszú élettartamú eredeti izzóink állnak nagy választékban rendelkezésre. Miközben az olcsó izzók izzószálai gyorsan elpárologhatnak, röviddel az élettartamuk vége előtt még megfelelnek az ECE szabvány fénykibocsátási teljesítményre vonatkozó előírásának. És ez az időtartam a mi Long- Life izzóinknál nagyon hosszú lehet. Ugyanis ezeknek az izzóknak az élettartama több mint kétszerese a normál izzókénak. Ma, amikor sokan nappal is bekapcsolt világítással közlekednek, ez egy fontos költségtényező. A nem megfelelő izzók kevesebb fényt bocsátanak ki és vakíthatják a szemben haladó autók vezetőit. Ezen kívül rosszabb lesz a gépkocsi észlelhetősége a közlekedés többi résztvevője számára. A korlátozott látás mindezeken kívül a koncentrálóképesség romlását valamint, a szemek erőltetése miatt, gyorsabb kifáradást okoz. Sok országban a meghibásodott világítással történő közlekedés akár szabálysértést is okozhat és pénzbírság lehet a következménye.

  Ár
  7 318 Ft-tól
 • Volkswagen Eredeti ablakmosó folyadék (1 liter)

  A havas latyak és az utak szórására használt só sok esetben az új ablaktörlőlapátok ellenére is szinte teljesen lehetetlenné teheti a kilátást a gépkocsiból. Ekkor már csak az ablakmosó berendezés működtetése segíthet. Legalábbis akkor, ha a tisztítószer elég erős és hatásos a különböző szennyeződésekkel szemben. Ezen kívül megfelelő fagyállósággal kell rendelkeznie, hogy ne fagyjon meg az ablaktörlőlapátokon, az összekötőcsövekben vagy a mosófúvókákban. Ekkor nem lenne képes ellátni a feladatát. Ha magára az üvegre fagy rá, akkor a jégképződés miatt még jobban rontja a kilátást és növeli az ablaktörlőlapátok súrlódását. Eredeti ablakmosófolyadék koncentrátumunk már az egy rész koncentrátumból és két rész vízből álló keverék esetén is -16 °C-ig biztosítja a fagyállóságot. Az ablaktörlőlapátok így alaposan meg tudják tisztítani az üveg felületét.

  Ár
  1 125 Ft-tól
 • Volkswagen Eredeti ablaktörlők

  Az ablaktörlőlapátok ugyancsak döntő szerepet játszanak a közlekedés biztonságosságában. Ugyanis szélben és minden időjárási körülmények között is biztosítják a tökéletes látási feltételeket a közlekedők számára. Azonban ha az elkopott gumi miatt már nem képesek csíkmentesen letörölni a szélvédőüveget, ez – különösen a téli időszakban, amikor már délután is elvakíthatják a vezetőt a szembejövő járművek – veszélyes helyzeteket előidézve akadályozhatja a kilátást. A szélvédőn lévő csíkok vagy vízfoltok esetén ezen kívül jelentős mértékben romlik a vezető koncentrálóképessége. Ennek a vezető kifáradása lehet a következménye. Ezért már a kopás első jeleinek megjelenésekor le kell cserélni az ablaktörlőlapátokat. Az eredeti standard ablaktörlőlapátok ilyenkor nagyon jó megoldást jelentenek. De a tökéletes hatást az eredeti Aero ablaktörlőlapátok biztosítják. Ezek a magas minőségi színvonalat képviselő termékek elsősorban a konszern újabb modelljeinél maguktól értetődőek, átalakító készletünkkel azonban utólag a régebbi modellekre is felszerelhetők. Az Aero ablaktörlőlapátoknál az elegáns dizájnnak két funkciója van: két speciális eljárással gyártott és a szélvédő görbületéhez illeszkedő precíziós rugós sínek nem csak a kitűnő stabilitásról gondoskodnak, hanem a kitűnő tapadást is biztosítják az üvegen. A rugós sínek és az ablaktörlőlapátok rendszerint azonos hosszúságúak, így nem jön létre úgynevezett „nyomásmentes“ túlnyúlás az ablaktörlőlapátnál. Az egyenletes nyomáseloszlás gyors, kitűnő törlési eredményt biztosít. Ezen kívül megakadályozza az ablaktörlőlapát gumijának pontszerű kopását. A külső gumiajak egyébként is nagyon nagy kopással szembeni ellenállást biztosít. Az Aero ablaktörlőlapátjainknak rendszerint az élettartamuk is hosszabb, mint a hagyományos ablaktörlőlapátoké. Ezen kívül a fém keret és a csuklók elhagyásával a hagyományos ablaktörlőlapátokhoz képest sokkal jobban megfelelnek a téli körülményekhez. Mindezek mellett a komfortról az aerodinamikai dizájn gondoskodik. Így az Aero ablaktörlőlapátok még nagy sebességeknél sem okoznak zajt. Erről a kis súrlódási ellenállást biztosító bevonat gondoskodik.

  Ár
  10 260 Ft-tól
 • Volkswagen Eredeti fogasszíj készletek

   

  Ár
  46 647 Ft-tól
 • Volkswagen Eredeti hűtőfolyadék (1,5 liter)

   

  Ár
  5 500 Ft-tól

Modellszűrő

Szerviz időpont kérése
Szerviz időpont kérése

Belépés

vagy e-mail címmel

Nem tagja még a közösségnek?
Regisztráljon most!

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Új jelszó kéréséhez kérjük adja meg az e-mail címét!

Gépkocsik kezelése

Személyes adatok

Személyes adatok megadása

+
* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése szükséges a regisztrációhoz!

Az Ön preferált márkaszervize

Szerviz kereső


Jelszó módosítása


Adatmódosítás

Köszönjük, adatait frissítettük.


Befejezés

Elküldtük új jelszavát

A megadott e-mail címre elküldtük az új jelszavát.

Befejezés

Regisztráció

vagy

Regisztráció

Személyes adatok megadása

+
* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése szükséges a regisztrációhoz!

Az Ön preferált márkaszervize

Szerviz kereső


Sikeres regisztráció

Köszönjük hogy regisztrálta magát oldalunkon!

Befejezés

Belépés

vagy e-mail címmel

Nem tagja még a közösségnek?
Regisztráljon most!

Regisztráció Regisztráció nélkül kérnék kapcsolatfelvételt

Belépés

vagy e-mail címmel

Nem tagja még a közösségnek?
Regisztráljon most!

Regisztráció
Regisztráció nélkül kérnék kapcsolatfelvételt

Szerviz érdeklődés

Személyes adatok megadása

+
* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése szükséges a regisztrációhoz!

Az Ön preferált márkaszervize

Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Volkswagen gépjárművek magyarországi nagykereskedője, a Porsche Hungaria Kft. a kérésében megjelölt márkakereskedésnek továbbítsa, továbbá ahhoz, hogy a megjelölt márkakereskedés az Ön kérése teljesítésével kapcsolatban személyes adatait kezelje annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.

Kapcsolatfelvétel módja:

E-mail kapcsolatfelvétel

Telefonos kapcsolatfelvétel

Szerviz érdeklődés

Köszönjük éredeklődését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Befejezés

Szerviz kereső


Személyes adatok megadása

+
* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése szükséges a regisztrációhoz!

Az Ön preferált márkaszervize

Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Volkswagen gépjárművek magyarországi nagykereskedője, a Porsche Hungaria Kft. a kérésében megjelölt márkakereskedésnek továbbítsa, továbbá ahhoz, hogy a megjelölt márkakereskedés az Ön kérése teljesítésével kapcsolatban személyes adatait kezelje annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.

Kapcsolatfelvétel módja:

E-mail kapcsolatfelvétel

Telefonos kapcsolatfelvétel

Termék érdeklődés

Köszönjük éredeklődését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Befejezés

Szerviz kereső


Kuponfüzet igénylés

Személyes adatok megadása

+
* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése szükséges a regisztrációhoz!

Az Ön preferált márkaszervize

Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Volkswagen gépjárművek magyarországi nagykereskedője, a Porsche Hungaria Kft. a kérésében megjelölt márkakereskedésnek továbbítsa, továbbá ahhoz, hogy a megjelölt márkakereskedés az Ön kérése teljesítésével kapcsolatban személyes adatait kezelje annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.

Kapcsolatfelvétel módja:

E-mail kapcsolatfelvétel

Telefonos kapcsolatfelvétel

Kuponfüzet igénylés

Köszönjük éredeklődését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Befejezés

Szerviz kereső


Kedvezményes javítás igénylése

Személyes adatok megadása

+
* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése szükséges a regisztrációhoz!

Az Ön preferált márkaszervize

Kuponfüzet igénylés

Köszönjük éredeklődését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Befejezés

Szerviz kereső


Kérjük válassza ki a gépkocsi márkáját

Új autó rögzítése

Gépkocsi adatok

Márka:

Az Ön preferált márkaszervize

Gépkocsi szerkesztése

Gépkocsi adatok

Márka:

Preferált márkaszerviz

Gépkocsi törlése

Szerviz kereső


Szerviz kereső


Választott márkaszervizem

Válasszon gépkocsit